Informasjon 9. april

På grunn av Corona-smitten har vi valgt å avlyse den årlige minnemarkeringen 9. april ved Rotunden utenfor Veiten 3. Vi hadde invitert Helge Kaurin Nilsen til å holde minnetalen og legge ned blomster.

Vi jobber nå aktivt med å bygge museet innvendig og håper på åpning offisielt i midten av Oktober i år. Da vil planlegger vi at det ved denne anledning kan bli organiserte to boklanseringer: Dag Steinfeld og Anne Grethe Smith. Begge med biografier om sine fedre som ble sterkt torturert i Veiten,

Det er også utsikter til at vi kan få fremført Morten Lorentsens skuespill om Gestapo i Bergen.

Så minner jeg igjen om at de spilleglade kan sikre vår grasrotandel i Norsk Tipping med vårt organisasjonsnumemr:999 537 294 Gestapomuseets Forening

Flere detaljer når vi vet mer om fremtiden.

Stein Ugelvik Larsen

Leder av Gestapomuseets forening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *