Stor medioppmerksomhet omkring Gestapomuseet

Da statsråd Monica Mæland besøkte Bergen i forrige uke arrangerte Dag Steinfeld en omvisning i Gestapomuseets lokaler. Statsråden var tydelig beveget over det hun fikk se – selv om museet enda ikke er innredet – og man følte, ved å lese intervjuet i BT, at hun ser meget positivt på at Gestapomuseet, i samarbeid med Espeland fangeleir, kan komme inn på statsbudsjettet.

På lederplass gikk også Bergens Tidende inn for saken.

Jeg ble oppfordret av Dag Steinfeld til å sende inn en supplerende artikkel til BT, men denne ville ikke BT ha med begrunnelse om at de har allerede nok om saken. Den følger vedlagt og der jeg utdyper betydningen av det arbeidet vi gjør med Gestapomuseet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *