Nye Nettsider i anmarsj

Nettsidene kommer snart i fornyet versjon med forbedret brukervennlighet og nye formidlingsformer.

Publiseringssystemet Museum24 er valgt for å ta Gestapomuseets forening inn i en ny digital æra. Gestapomuseet er et høydigitalt formidlingssenter og foreningen følger opp dette gjennom nye nettsider.

Identitet og egenart

Til tross for at mange bygger sine nettsider omkring samme lest, vil foreningens identitet bli ivaretatt gjennom fornyelsen.

De nye sidene vil gi publikum og medlemmer et godt tilbud med praktisk informasjon om museet og foreningens arbeid. Sidene skal leve opp til digitale krav av 2021 og gjennom etablering legges det til rette for nye formidlingsformer også her.

Vi går spennende tider i møte og vi gleder oss til publisering. Under ser du et eksempel fra Telenors nettside som er bygget med samme system. Dette er bare en variant og det finnes mange måter å presentere seg på. Vi gleder oss til å vise dere vår. Endelig lanseringsdato er ikke fastsatt og vi vil holde dere oppdatert når nyetablering nærmer seg.